Title of a News Article

Suruç'ta büyük değişim yaşanıyor

.

Suruç'ta büyük değişim yaşanıyor
banner206

 İçişleri Bakanlığı’nca iki ayı aşkın bir süre önce yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin yoğun şekilde sürdüğü Şanlıurfa’nın Suruçilçesinde büyük değişim yaşanıyor
Belediye hizmetlerinin arttığı Suruç'ta caddelerden sokaklara, parklardan yollara kadar büyük değişim yaşanıyor. Suruç'ta 30 yıldır yenilenmeyen cadde ve sokaklarda asfalt çalışması sürerken, bir taraftan da ilçede kadın kültür merkezi ve kütüphane gibi sosyal tesisler vatandaşların hizmetine sunuluyor. İçişleri Bakanlığı'nca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Suruç Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz de 2 ayı aşkın süredir ilçe halkına hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. İlçe genelinde adeta hizmet seferberliği başlattıklarını dile getiren Açıkgöz, göreve geldikten sonra ilçenin çehresinde gözle görülür değişimin yaşandığını anlattı.
Hizmetlerinde vatandaşın talebine öncelik tanıdıklarını vurgulayan Açıkgöz, "Suruç ilçemizde belediye olarak yoğun bir çalışma yürütmekteyiz. İlçemize gelindiğinde bu hissediliyor ve görülüyor. Şu anda prestij yol çalışması devam etmekte ve yüzde 60'ı tamamlandı. Birçok sokağımızda eş zamanlı kilit parke taşı döşeme işlemimiz devam etmektedir. Buna ilaveten sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz başladı. Kurslarımızı belediye olarak açtık. Çalışmalarımızı hızla devam etmekteyiz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195