Title of a News Article

Akçakale hizmete kavuşuyor (video)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale'de yapılan ve yapılacak çalışmaları inceledi, ilçede muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Çiftçi'nin yanı sıra Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, Meclis Üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan Akçakale Fidanlığında incelemelerde bulundular. 

Akçakale merkez muhtarların iş ve işlemlerini daha seri yapabilmelerini desteklemek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 muhtara bilgisayar verildi. Başkan Çiftçi, Muhtarlara hayırlı hizmetler diledi. 

Başkan Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra Akçakale ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 53 dönümlük kent parkı incelediler. Her ilçede şehir parkı projesinde kapsamında tüm ilçelerde çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Çiftçi: "Her ilçede şehir parkı projelerimiz hayat buluyor. Bazılarının açılışını yaptık. Akçakale ilçemizde ise parkımızın küçük bir kaç işlemi kaldı. Bayramdan sonra eksiklikleri tamamlanan parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Biz yapıyoruz Akçakaleliler de koruyacak" diyerek Akçakalelilere hayırlı olmasını diledi.

Akçakale'nin gelişmesinde ve kalkınmasında çalışmalar yürüten Büyükşehir ve ilçe Belediyelerine teşekkür eden Milletvekili Mehmet Ali Cevheri: "Çok farklı bir Akçakale gördüm. Alt yapısı bitmiş, üst yapı çalışmaları hızla yapılan çalışmalar neticesinde Akçakale değişiyor" diyerek hayırlı olmasını diledi. 

Hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden İlçe Belediye Başkanı Abdülhekim Ayhan ise parkın hayırlı olmasını diledi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195