Title of a News Article

O toplantı Şanlıurfa'da yapıldı

O toplantı Şanlıurfa'da yapıldı
banner206

Türkiye Ağaç İşleri genişletilmiş bölge toplantısı Şanlıurfa’da yapıldı. Ev sahipliği ise Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Karakeçi yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 120 oda başkanlarıyla bu toplantıda bir araya gelindi.

Toplantıya farklı bölgelerden katılan oda Oda Başkanları ve icra edilen mesleklerin sorunları dile getirildi. Sorunlar, Türkiye Ağaç İşleri Başkanı Ali Rıza Ercan tarafından not alınarak önümüzdeki aylarda yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında gündeme getirilecek. Gerekli olan mercilere yapılacak başvurularla esnafların sorunlarının çözülmesi için gerekli çalışmalar yapılacak ve bu çalışmaların sonuçları en kısa süre içerisinde Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bölge Temsilcisi Mehmet Karakeçi bölgedeki meslektaşlarına ulaştırılacak.

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu olarak başlatılan bu bölge toplantılarının gelecek aylarda da Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde devam edeceğini aktaran Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ercan “bölgeden katılan ve işleri nedeniyle katılamayan bütün ağaç işleri federasyonuna kayıtlı oda başkanlarını gösterdikleri misafirperverlikten ve samimiyetten dolayı yönetim kurulu arkadaşları adına teşekkür ederim.” Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195