Galatasaray’da Futbol A Takımının forma sırt sponsorluğu anlaşmasının imza töreni yapıldı. Törende konuşan Başkan Dursun Özbek’ten Süper Kupa finalinin oynanacağı stadyum için sürpriz bir öneri geldi.

Fenerbahçe büyük ters köşe: kimi beklerken kim geldi
Fenerbahçe büyük ters köşe: kimi beklerken kim geldi
İçeriği Görüntüle

Galatasaray'da CV Enerji ile forma sırt sponsorluğu anlaşmasının imza töreni düzenledi. Törende basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Dursun,

Dursun Özbek, "Şanlıurfa'da eksik kalan Kupa Finali hikayesini tekrar yazabiliriz. Federasyondan böyle bir teklif gelirse ben sıcak bakıyorum. Değerli Şanlıurfalı futbolseverleri memnun etmiş oluruz. Toplumların birbirine kaynaşması açısından da önemli." ifadelerinde bulundu.

URFALI İSİMLER ETKİLİ OLDU

Bu arada Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek’in Şanlıurfa önerisinde, Galatasaray’da yöneticilik yapan Urfalı isimler Maruf Güneş ve İbrahim Hatipoğlu’nun etkili olduğu öğrenildi.