Title of a News Article

Urfa'da sadece 1 kişi alınacak...

Urfa'da sadece 1 kişi alınacak...
banner206

TEİAŞ Genel Müdürlüğü yurt geneli personel alımı yapacağını duyurdu.

TEİAŞ Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, taşra teşkilatının sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmek üzere 80 teknisyen alımı yapılacak.

Alımlardan birisi de Şanlıurfa’da olacak. TEİAŞ bünyesinde çalışmak üzere bir elektrik teknisyeni alınacağı duyurulan ilanda belirtildi. 

TEİAŞ'tan yapılan duyuru da şu ifadelere yer verildi;

“Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ‘Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’ hükümlerine göre 7'si Elektronik, 13'ü İnşaat, 5'i Kimya ve 55'i Elektrik olmak üzere toplam 80 Teknisyen alınacaktır. İşe alınacak elemanların çalıştırılacağı iller ve alınacak eleman sayıları aşağıda belirtilmiştir.”

BAŞVURU DETAYLARI İSE ŞÖYLE

Durumları talep şartlarına uyanlar, ilanın İŞKUR internet sitesinden yayımlandığı tarihten itibaren (12-16/06/2023 tarihleri arası) 5 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak) veya e-Devlet üzerinden ya da Alo 170 hattı üzerinden başvurularını yapabilecek. Adaylarda aranacak şartların İŞKUR iş ilanlarında ve şirketin internet sitesinde (www.teias.gov.tr) ilan edileceği açıklanacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2023, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195