Title of a News Article

Canbeyli ebediyete uğurlandı

Canbeyli ebediyete uğurlandı
banner206

Dün hayatını kaybeden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Şanlıurfa Şube Başkanı 61 yaşındaki Bahattin Canbeyli, binlerce kişinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa’da sporun gelişmesinde büyük emekleri bulunan ASKF Şanlıurfa Şube Başkanı Bahattin Canbeyli, dün üniversitede okuyan kızının mezuniyet törenine katılmak üzere gittiği Giresun’da geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmişti. Canbeyli’nin cenaze namazı Hızmalı Köprüsü yanında yer alan Hz. Aişe Camii’nde kılındı. Cenaze törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, ASKF Urfa Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu, amatör spor kulüplerinin temsilcileri, sporcular ve binlerce kişi katıldı. Cenaze namazının ardından omuzlara alınan Canbeyli’nin cenazesi, götürüldüğü Bediüzzaman Aile Mezarlığı’na defnedildi.  

 

Bahattin Canbeyli kimdir?

1954 Yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa 'da bitirdikten sonra, 1970 yılında gençlik spor futbol takımında faal futbol hayatına başladı. Bir dönem Şanlıurfa Spor'da top oynadı. sırasıyla 1990'da ve 1996-2008 yılları arasında Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel sekreterliği görevini yürüttü. 2008 Yılında ise oy çokluğuyla Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına seçildi.

1980 Yılından bu yana ise Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğü emrinde İdari ve Sosyal İşler Şefi olarak görev yapmakta olup, evli ve 5 çocuk babasıdır.


Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195