Title of a News Article

Suruç Belediyesi'nden örnek proje! Vatandaşlara dağıtılıyor

Suruç Belediyesi tarafından oluşturulan sera ve bahçelerde ekimi yapılan patlıcan ile biber hasadına başlandı. Toplanan ürünler paket yapılarak, ilçedeki vatandaşlara dağıtılıyor.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, ilçede güzel projelere imza atıyor. Bu projelerden birisi de seracılık projesi oldu. Sosyal belediyecilik kapsamında oluşturulan 11 dönümlük alandaki sera ve bahçede, biber ile patlıcan ekimi yapıldı. Burada yetiştirilen ürünlerin ilk hasadı

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş’ın katılımıyla toplandı. Hasadı yapılan ürünler paketlenerek ilçedeki yaşlı ve engelli vatandaşlara dağıtılacak.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, yaptığı açıklamada, “Suruç Belediyesi’nin mülkünde olan bir yer, toplam 11 dönümlük bir alanımız. 1 dönüme sera kurduk, diğer alanlarda da dikim gerçekleştirdik. Bu alanlara ektiğimiz patlıcan ve biberlerimizi yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza vereceğiz. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra seracılıkla da sosyal belediyeciliğe imza atıyoruz. Serada elde edilen ürünler paketlenerek vatandaşlara dağıtılıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2022, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195