Title of a News Article

Harran'a geliyorlar...

Harran'a geliyorlar...
banner206

Medeniyetin beşiği, tarihin, kültürün ve tarımın merkezi Harran ilçesinde yapılacak Sanat ve Müzik Festivalinde sahne alacak ünlü isimler belli oldu.

Türkiye'nin önemli organizasyon şirketlerinden Dosso Dossi'nin Ağrı-Doğubeyazıt'tan sonra 5 Kasım'da büyük bir şölene hazırlandığı Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde; Harran Sanat ve Müzik Festivali etkinliği adı altında sanat ve müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatmayı hedefliyor. Türkiye’nin önemli ses sanatçılarından Mustafa Sandal, Soner Sarıkabadayı, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sahne alacak. 5 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Harran Cumhuriyet Meydanında yapılacak açık hava konserine yüzbinlerce kişinin katılması hedefleniyor.

Harran’da yapacakları konsere herkesi davet eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; 5 Kasımda ilimin, bilimin ve Fırat’ın sularının Harran ovasının uçsuz bucaksız toprakları ile buluştuğu gibi; Harran sanat ve müzik festivalini halkımızla buluşturuyoruz. 05 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Harran Cumhuriyet Meydanında yapacağımıza konsere tüm halkımız davetlidir. Harran’a gel.” Paylaşımında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195