Title of a News Article

Harran'da da imha ettiler

Harran'da da imha ettiler
banner206

Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor

Harran Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Harran ilçe merkezinin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen denetimler sonucu tarihi geçmiş gıda ürünleri başta olmak üzere çok sayıda süt ve ambalajlı ürüne el konuldu. Ekipler İşletmeler hakkında cezai işlem uyguladı.

Zabıta ekipleri; Ekmek fırınları ve zincir marketlere yönelik alanlarda yaptığı denetimlerde iş yeri temizliği, gıda ürünlerinin muhafaza edildiği yerlerin temizliği konularında denetimlerini gerçekleştirdi. İmha edilmek üzere tarihi geçmiş birçok birçok ürüne el koyan ekipler, denetimlerini sürdürmeye devam ediyor.

Zabıta ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz,“ Haksız kazanç elde etmek üzere çeşitli ürünlerde fiyat artışı yapmak isteyenlerle mücadelemizi aksatmıyoruz. Zabıta ekiplerimiz ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde bu çalışmalarını sürdürüyor. İşletmeler ve marketler belirli aralıklarla denetleniyor. Özellikle son zamanlarda kur üzerinden bahaneler üretip fiyat artışı yapan başta zincir marketler olmak üzere vatandaşı mağdur edenlere fırsat vermeyeceğiz. Halk sağlığı bizim için her şeyden daha önemlidir. Fırınlara yönelik yapılan denetimlerde gramaj ve ortamın hijyenliğini göz önünde bulundurarak, çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195