Title of a News Article

Harran hizmete doyuyor

Harran hizmete doyuyor
banner206

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi kırsalı Başkan Özyavuz ile hizmete doyuyor. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatı ile ilçe merkezi ve kırsalında çalışmalar tüm hızıyla devam ederken vatandaşların yaşadığı yol problemlerini çözmek adına büyük gayret sarf eden Harran Belediyesi ekiplerince kırsal Kabataş Mahallesi’nde başlatılan kilitli parke döşeme çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi kırsalı Başkan Özyavuz ile hizmete doyuyor. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla çalışmalarına devam eden ekipler, bir yandan stabilize, bir yandan köy içi asfalt yol, diğer yandan da kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin son durağı kırsal Kabataş Mahallesi olurken, kısa süre önce başlanan köy içi parke döşeme çalışmaları bugün itibariyle tamamlandı.

Harran Belediyesi ekiplerinin titiz ve hummalı çalışmaları sonrasında tamamlanan kilitli parke döşeme çalışmalarının mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Özyavuz, yaptığı açıklamada; “İlçe merkezi ve kırsalımıza büyük bir gayretle hizmet götürmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ekiplerimiz belirlediğimiz program dahilinde çalışmaları sürdürüyor. Bugün itibariyle de kısa süre önce çalışmaların başladığı Kabataş kırsal mahallemizde mahalle içi yollarımızı kilitli parke ile döşeyerek vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyete son verdik. Tamamladığımız kilitli parke döşeme çalışmalarımızın Kabataş Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Kabataş kırsal mahalle sakinleri ise kısa sürede ekiplerin yoğun çalışması sonrası kışın çamurdan yazın ise tozdan kurtulacak olmalarının son derece memnuniyet verici olduğunu ifade ederek yürütülen çalışmalardan ötürü Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiklerini kaydetti.

ÇAVLI KIRSAL MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Öte yandan ekiplerin bir diğer adresi ise, kırsal Çavlı Mahallesi oldu. Bu noktada da Harran Belediyesi ekiplerince köy içi yollarda kilitli parke döşeme çalışmalarına başlandı. Ekiplerin burada da çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp yolları vatandaşların hizmetine sunmaları amaçlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195