Title of a News Article

Harran kırsalı asfaltlanıyor...

Harran kırsalı asfaltlanıyor...
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ''Yol medeniyettir ilkesiyle, kadim şehir Harran'ımızın yol ağını yeniden örüyoruz.'' Diyerek, yol çalışması için seferberlik başlattı. İlçe kırsalında tüm ara ve bağlantı yollarında ulaşım problemi ortadan kalkıyor.

Harran ilçesinde daha konforlu ve rahat bir ulaşım için çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ulaşımın önemine sürekli vurgu yaparak, belirlenen program kapsamında çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Yol kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlayan dolgu çalışmalarında da sona gelindi ve asfalt çalışmalarına başlandı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla gece gündüz çalışan ekipler, vatandaşların yol ihtiyacını kısa sürede gidermeyi hedefliyor.  

“Kırsal mahallelerimizde yürüttüğümüz ve dolgu çalışmasını bitirdiğimiz yollarda asfalt çalışmalarına başladık. Belirlenen program dâhilinde mahallelerimizin yol sorununu ortadan kaldıracağız.” Diyen Özyavuz, dolgu çalışmasının tamamlanıp, asfalt çalışmalarına başlanacak olan yolları şu şekilde açıkladı:

İmambakır, Tantana, Tekneli, Şükürali, Bellitaş, Parapara, Çavdarlı, Gözcü, Konacık, Beşikli, Kütüklü, Soylu, Avlak, Selalmaz, Kılıçlı, Tozluca, Yukarılarımca, ekvel, Küçük Koyunluca, Öztaş, Barut Karataş, Küçük ekinli, Yenidoğan, Yedikardeş, Büyüktaşlıca, İbliskubbesi, Ünlü, Zeytindalı, Örtülü, Minare, Yaygılı, Yünlüce, Akkuş, Ahmetkara, Başkaragöz ve Serin Mahallerimizde çalışmalarımıza başlayacağız.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195