Title of a News Article

Kolay gelsin Kaymakam bey...

Kolay gelsin Kaymakam bey...
banner206

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde gündüz saatlerinde renkli görüntüler yaşandı. Kollarını sıvayan ilçe Kaymakamı Cihat Koç kümbet evinin duvarını ördü.

Harran ilçesinde ek konaklama için yapımı süren kümbet evlerinde çalışmalar sürüyor. Şanlıurfa'nın turizm merkezlerinden birisi olan Harran ilçesinde konaklama eksikliğinin giderilmesi için başlatılan proje kapsamında eski tarihi kümbet evlerin biraz daha gelişmişi inşa ediliyor.

Bu projenin ilçeye kazandırıldığını dönemin kaymakamlarından Serkan Keçeli ve Selami Yazıcı'nın anısına da birer tuğla dikildi.  

USTALARI ARATMADI

Harran ilçe Kaymakamı Cihat Koç, inşaatları süren kümbet evlerinde kolları sıvadı tecrübeli bir duvar ustası gibi tuğlaları döşedi. Eski kaymakamlar Serkan Keçeli ve Selami Yazıcı adına da döşediği tuğlalarla birlikte Kaymakam Koç bir süre uğraştığı bu işi sürdürdüğü öğrenildi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaymakam Koç şunları ifade etti;

"Harran Kümbet otelimizde kapasite arttırma çalışmalarımız devam ediyor. Otelimizi kuran önceki dönem kaymakamımız @keceliserkan ve yine gelişmesinde büyük katkısı olan önceki dönem kaymakamımız @mselamiyazici adına anı tuğlalarını koymak da bugün bana nasip oldu"

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2021, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195