Title of a News Article

Özyavuz'dan Ramazan mesajı...

Özyavuz'dan Ramazan mesajı...
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşmamız dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm Şanlıurfalı ve Harranlı hemşerilerinin mübarek Ramazan aylarını tebrik etti.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e ulaşmamız münasebetiyle yayımladığı mesajında; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına kavuşmanın huzuru içerisindeyiz. Cenab-ı Allah’tan dileğim o dur ki yardımlaşmanın ayrı bir önem taşıdığı, manevi duygularımızın en yoğun şekilde yaşandığı bu mübarek ay tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olsun.

Ramazan ayının önemine dikkat çeken Başkan Özyavuz, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olduğuna inandığımız Ramazan-ı Şerifin ülkemize, bölgemize, ilimize, milletimize hayırlar getirmesi en büyük temennimizdir. Bolluk ve bereketin had safhada olduğu bu kutsal ay, insanlığa sunulan nimetlerin farkına varılması, dayanışma ve paylaşma için en uygun zamandır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz gerekir. Ülke ve şehir olarak son bir ay içerisinde yaşadığımız önce deprem sonrasında sel felaketinin bir daha yaşanmamasını dilerim. Cenab-ı Allah rahmetini, merhametini üzerimizden eksik etmesin. Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan-ı Şerif münasebetiyle, sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını diliyorum. Bu günlerin feyz ve bereketiyle; bütün insanlığın ve İslam Âleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hâkim olmasını, birliğimiz, beraberliğimiz milletimizin bekası için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını dilerim. Deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195