Title of a News Article

Özyavuz, Harran'a 10 adet saha kazandırıyor

Özyavuz, Harran'a 10 adet saha kazandırıyor
banner206

Harran Belediyesi ilçenin farklı noktalarında olmak üzere 10 adet yeni halı saha kazandırıyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, çocuk ve gençlerin daha sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini dert edindiklerini belirterek 10 mahallenin daha halı sahasına kavuşacağının müjdesini verdi.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneğini sergilemeye devam eden Harran Belediyesi, Toplumun her kesimine yönelik gerçekleştirdiği yatırımlara yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un girişimleriyle ilçenin farklı noktalarındaki çocuk ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için Belediye ekipleri 10 adet Halı Saha’nın yapımına başlayacak.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: Çocuk ve gençlere yönelik yapılan yatırımları önemsediklerini kaydederken “Biz bu cennet vatanın geleceği için dertliyiz. Bu topraklarda yaşayan çocuklarımız için gençlerimiz için güzel bir gelecek bırakmak adına elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Heyecanınızı biliyoruz gençler. Sizinle birlikte Harran'ımıza ilkleri kazandırmaya devam edeceğiz diyen başkan Özyavuz; Sütlüce, Damlasu, Aşağıyakınyol, Aşağıkesmekaya, Yukarıyarımca, Kuruyer, Ortakonacık, Ceylangözü (Karatepe), Gazlıkuyu ve Süleyman Demirel mahallerimizde halı sahalarımızın temelini en kısa sürede atacağız. Biliyorsunuz ki Yukarı yarımca mahallemizde Halı Sahamızın temelini geçen hafta atmıştık. Cenab-ı Allah’ın izniyle belirlediğimiz program dahlinde diğer mahallelerimizde de çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Açıklamasında bulundu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195