Title of a News Article

Özyavuz'un eğitime verdiği destekler meyve vermeye başladı

Özyavuz'un eğitime verdiği destekler meyve vermeye başladı
banner206

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un eğitime verdiği destekler sürüyor. Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi, bünyesindeki imkanların kapısını ilçe gençlerine sonuna kadar açarken, Harran’ın geleceği olan gençler ise merkeze oldukça yoğun ilgi gösteriyor.

Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla faaliyetlerine devam ediyor. Harranlı gençleri geleceğe hazırlamak için birçok imkânı içerisinde barındıran merkezde üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere TYT ve AYT deneme sınavları imkanları sunuluyor. Merkezde ayrıca BESYO, POMEM, JÖH, PÖH, müzik öğretmenliği ve resim öğretmenliği bölümleri için de gençlere parkur ve yetenek sınavları eğitimleri veriliyor. Sessiz bir ortamda sınavlara hazırlanan gençler, merkezin bünyesinde görev alan eğitmenlerden her konuda danışmanlık hizmeti alabiliyor. Spor salonunda ise Harranlı gençler sportif faaliyetlerde bulunarak stresten uzak kalıyor.

Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde düzenlenen İngilizce kursu da yabancı dil öğrenmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. Bağlama, gitar, piyano, halk oyunları ve resim kursu da gençlerin sanatsal gelişimlerine katkı sunuyor.

Harranlı gençlere eğitim konusunda her türlü desteği verdiklerini ve ilçe gençliğinin bu yöndeki taleplerini de anında cevapladıklarını belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, eğitim ve kültür dalında da devam eden hizmetleri hemşerileri ile buluşturduklarını kaydetti. Kültür ve Gençlik Merkezi'ne olan yoğun teveccühün son derece mutluluk verici olduğunu dile getiren Başkan Özyavuz, sık sık da merkezi ziyaret ederek gençlerle bir araya geldiklerini söyleyerek sınavlara hazırlanan gençlere muvaffakiyetler diledi.

Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi’nin eğitim anlamında ihtiyaçlarına büyük ölçüde cevap verdiğini belirten gençler ise, kendilerine sunulan imkanlarla sınavlara hazırlandıklarını, bunun yanında merkezde düzenlenen kurslarla da sportif, akademik, sanatsal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağladıklarını belirterek Başkan Özyavuz'a teşekkür etti.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195