Title of a News Article

ADINA YAKIŞMAYAN HASTANE!.. (video)

.

Şanlıurfa’nın yoğun hastaneleri arasında olan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi adına yakışmayan görüntüler ortaya çıkarıyor.

Eski adıyla ‘500 yataklı’ hastane olarak bilinen fakat daha sonradan ismi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesi olan bu hastane taşıdığı ismi ve kötü yönetimden dolayı bu ismi hak etmiyor. Yıllardır gündem olan ve bir türlü el atılmayan bu kötü gidişata kimse dur demedi. Hijyen bakımından sıfır kalite de olan bu hastanenin içi ve çevresi perişan halde olurken gelen hastalar da bu durumdan rahatsız oluyor. 

YÖNETİM UYUYOR MU ?

Dünden bugüne sık sık gündeme gelen Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesiyönetimi bir türlü rezaletin önüne geçemedi. Her geçen gün kötü gidişat sergileyen ve bir türlü toparlanamayan bu hastane, kimsenin el atmaması ve ilgilenmediği görülüyor. Hastanenin koridorları, Lavabo, Merdiven ve çevresinin çöplük yuvasından farkı olmadığı ve bir türlü temizlenmediği görülüyor. Peçeteliklerin boş olması, tuvalet peçetesinin hiçbir şekilde konulmaması ve çöplere siyah poşet yerine mavi poşet takılması başıboşluğun olduğunu gösteriyor.

BAŞHEKİM HALA VEKALET!..

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinde bir türlü asaleten Başhekim atanmaması ve vekaleten başhekimlik görevine bakan İdris Dağ’ın ise iyi yönetemediği gözlemlendi. Bir çok liyakatsiz yöneticinin de bulunmasıyla birlikte temizlik ve diğer konularda sorumsuz davranıldığı vatandaşlar tarafından belirtilirken başhekim olarak bir profesörün getirilmesi gerektiğini kaydettiler. (urfatv.com)

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 11:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
av.polatoglu
av.polatoglu - 6 yıl Önce

bu bile fazla...nemrudiler...

erol
erol - 6 yıl Önce

URFAYA ÇOK BİLE...

LEVENT
LEVENT - 6 yıl Önce

MİLLETE KADRO VERİRSEN ŞİŞİRİ,RSEN ÇALIŞMAZLAR

Gg
Gg - 6 yıl Önce

Ggh

SIRADAKİ HABER

banner195