Title of a News Article

Beyazgül, Meydan Hastanesi'ni ziyaret etti

Beyazgül, Meydan Hastanesi'ni ziyaret etti
banner206

Şanlıurfa'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül esnaf ziyaretleri kapsamında bugün çıktığı Topçu Meydanı'nda Meydan Hastanesini de ziyaret etti.

Her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu sabah saatlerinde yine esnaf ziyaretine çıktı. Topçu Meydanında birçok esnafı ziyaret eden Başkan Beyazgül, Meydan Hastanesinde çay molası verdi.

Şanlıurfa'nın en büyük özel hastanesi olan Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Arslan ve BŞB Başkanı Beyazgül hastaneyi gezdikten sonra başhekimlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Hastane yönetiminden Müslüm Bülbül, Ahmet Arslan ve Dr. İbrahim Büyükhan da bu sohbette hazır bulundu. Kentin başlıca sorunları, sağlık ve yapılacaklar noktasında görüşmelerin ve fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başhekim Dr. Faruk Arslan ve yönetim arkadaşlarına teşekkür eden bir paylaşımda bulunarak şunları ifade etti;

"Meydan Hastanesi Başhekimi Faruk Arslan ve Hastane Yöneticileri ile bir araya geldik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."

​​​​​​Burada gerçekleşen ziyaret öncesi, Başkan Beyazgül ve Başhekim Dr. Arslan, hastanede çevresindeki eczaneleri ziyaret ederek iyi dilek temennilerinde bulundular.

​​​​​​

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195