Title of a News Article

Çiçeği Burnunda Babanın Darp İddiası

Çiçeği Burnunda Babanın Darp İddiası
banner206

Şanlıurfa'da, doğum yapan eşine meyve suyu götürmek isteyen baba güvenlik personeli tarafından darp edildi. Olay, bu sabah saatlerinde 05:30 sularında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (Eyyübiye) yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Hasan Kılıç ismindeki şahıs, doğum yapan eşinin bir takım isteklerini kendisine götürmek istedi. Hastanenin 4. Katındaki güvenlik personelinden izin isteyerek eşyaları eşine bırakmak isteyen baba Hasan Kılıç'a izin verilmedi. 

Eşinin yanında refakatçi kalan kız kardeşini arayan Baba Kılıç, bir süre bekledi. Kız kardeşi gelmekte gecikince Güvenlik personeli ile sözlü tartışma yaşadı. 

İddiaya göre Baba Hasan Kılıç, güvenlik personeline hiç bir şekilde hareket içerici sözler sarf etmedi fakat. Karşı tarafından kendisine yönelik söylediği sözler üzerine birde darp edildi. Telefonla o anları kayıt etmek isteyen baba Hasan Kılıç, sert müdahale ile karşılaştı. Telefonu elinden fırlayan Kılıç, ismi öğrenilemeyen güvenlik personeli hakkında şikayetçi oldu.

Kılıç, bir kaç saniye de olsa çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak sesini duyurmaya çalıştı.

Güvenlik personelinin kontrolsüz bir şekilde sergilediği tavır, Hasan Kılıç'ın baba olma sevincini deyim yerindeyse kursağında bıraktı.

Baba Hasan Kılıç'ın ifadesine şunları kaydettiği öğrenildi;

"Dün sabaha doğru eşim doğum yaptı servise alındıktan sonra benden su ve meyvesuyu istedi. Bende kendisinden rica etim abi bunları kapıya kadar bırakıp gelim yok dedi kız kardeşim eşimin yanında refakatçi olarak kaliyordu bende kızkardeşimi aradım gel ekimdeki eşyaları al fakat kızkardeşim hastaneyi bilmediği için biraz geç geldi. Bunun üzerine bana bunları dedi kardeşim ben sizinlemi uğraşacam hastaneyi bilen birisini getir. Abi böyle bişey söylemene gerek yok dedim sana haret etmedim saygısızlık etmedim bana şunları dedi sıktır dışarıya git elimde kalırsın bende o anda tlfonumu çıkarım göründü almak istedim o esnad telefonumu elimden fırlatıp bana yumruk Tokat atmaya başladı." 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2021, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195