Title of a News Article

Devteşti'ndeki hastane hizmete girdi

Devteşti'ndeki hastane hizmete girdi
banner206

Haliliye Belediyesi tarafından Sağlık Bakanlığı'na devredilen bina hastaneye olarak hizmete girdi. 

Haliliye ilçesi Devteşti mahallesinde bulunan Halili Belediyesi'ne ait çok amaçlı bina geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığına devredilmişti. Yapılan değişiklikler ve teknik donanımların aktarılmasıyla hastaneye dönüştürülen bina bugün resmi açılışı yapılarak hizmete girdi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ilçe semt polikliniği olarak hizmete giren binada ağız diş Sağlığı ve çocuk polikliniği olarak hizmet verecek.

Semt polikliniği açılışına Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Vali Yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Ayhan burada yaptığı konuşmasında “Elimizdeki imkânları şehrimiz için en verimli şekilde kullanarak, Şanlıurfa’mızı günbegün ileriye taşıyacak adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Biliyorsunuz ki ülkenin en genç nüfusuna sahip ilimizde, evlatlarımızın ihtiyaç duyduğu her alanı güçlendirmek öncelikli vazifemizdir. Çocuklarımız iyi olacak, onların herhangi bir konuda bir eksiği kalmayacak ki bizler de sağlam şekilde ilerlemeye devam edebilelim. Onlara yapılan her yatırım, geleceğimizin inşasına ve ihyasına yapılan yatırımdır. Bu şehrin insanları olarak hep birlikte daha çok çalışarak, bu şehre değer katarak, çağdaş gelişmeleri daha iyi takip ederek, kendimizi geliştirerek İnşallah kendi ‘’Şanlıurfa’’ markamızı yaratmış olacağız.” dedi.

Açılış sonrası hastane içerisi gezildi. Vatandaşlarla sohbet eden Vali ve Başkanlar çocuklara hediyeler verdiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2022, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195