Title of a News Article

Güçlü kadroya Ethemoğlu da dahil edildi

Güçlü kadroya Ethemoğlu da dahil edildi
banner206

Şanlıurfa ve bölge halkına “Yaşam için Sağlık, Sağlık için Metrolife” sloganıyla hizmetlerine hızla devam eden Özel Metrolife Hastanesi, hekim kadrosuna Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Kadri Burak Ethemoğlu’nu bünyesine kattı.

1975 yılında Şanlıurfa’da doğan Op. Dr. Kadri Burak Ethemoğlu, 1999 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi‘nden mezun oldu. 2002 yılında Ord.Prof.Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanlığına başlayan Op. Dr. K.Burak Ethemoğlu, 2009 yılında uzmanlığını tamamladı.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak hizmet görevini yerine getiren Op. Dr. Burak Ethemoğlu Şanlıurfa ve çevre ilçelerden birçok hastayı ameliyat ederek sağlığına kavuşturdu.

Özel Metrolife Hastanesi’nde 1 Ocak 2022 itibariyle Özel Metrolife Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Op.Dr. K.Burak Ethemoğlu’nun, mikro cerrahi ile bel ve boyun fıtığı ameliyatları, lazer ile kameralı kapalı sistem bel fıtığı ameliyatları, bel daralması, omurilik sıkışması ameliyatları, bel, sırt, boyun omurga kırıkları ameliyatları, beyin kanaması ameliyatları, beyin, beyincik ve omurilik tümörleri tedavileri ilgi alanları olduğu belirtildi.

Özel Metrolife Hastanesi Başhekimi Dr.Cengiz Karakucak, “Bölgenin en çok ihtiyaç duyduğu branşlarda hastaların hekim seçme hakkını sonuna kadar kullanabilecekleri sayıda uzman hekim bulundurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aramıza yeni katılan hekimimize görev hayatında başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195