Title of a News Article

Harran Tıp'ta Prof Sarıkaya emekliye ayrıldı

Harran Tıp'ta Prof Sarıkaya emekliye ayrıldı
banner206

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi'nde görevli Nefroloji uzmanı Prof. Dr. Abdi Metin Sarıkaya emekliye ayrıldı. Başhekim Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek, hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Sarıkaya'ya teşekkür etti

Harran Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan Nefroloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdi Metin Sarıkaya emekliye ayrıldı. Hastanede görev yaptığı dönemde başarılı bir grafik çizen ve hastaların da çok memnun olduğu Prof. Dr. Sarıkaya emekliliğinin gelmesiyle hastanedeki görevini bırakarak emekli olacak.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek, önemli bir hekime veda edecekleri için buruk olduklarını ifade ederken, başarılı hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Sarıkaya'ya teşekkür etti.

Başhekim Doç. Dr. Güzelçiçek, “Metin hocama birlikte çalıştığımız dönemde hastaların, çalışanların sorunlarına göstermiş olduğunuz olumlu yaklaşım ve katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında sağlık ve başarı dilerim.” dedi.

Prof. Dr. Abdi Metin Sarıkaya ise, Harran Üniversitesi Hastanesi’nde bugüne kadar kendisine gösterilen teveccühten dolayı Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik'e, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Çiftçi'ye ve Başhekim Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek ve personele teşekkür etti.

Başhekim Doç Dr. Ahmet Güzelçiçek, emekliye ayrılan Prof. Dr Abdi Metin Sarıkaya'ya hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195