Title of a News Article

Kim bu tacizci başhekim yardımcısı?

Kim bu tacizci başhekim yardımcısı?
banner206

Şanlıurfa'da, yine gündem olan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde skandal bir olay daha. İddiaya göre, başhekim yardımcısı olduğu öğrenilen bir kişi, sağlık çalışanlarına yönelik tacizde bulunuyor. 

Sosyal medya hesaplarından Adalet Bodur adından bir kadın kullanıcı, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e seslenerek tacizci başhekim yardımcısının tespit edilmesi noktasında çağrıda bulundu. 

İddiaya göre, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ismi henüz öğrenilemeyen bir başhekim yardımcısı, birçok kadın sağlık çalışanına yönelik tacizce bulundu. 

Yaşanan bu iddiaları ileri süren Twitter kullanıcı Adalet Bodur ismindeki kullanıcı, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i etiketleyerek şunları söyledi;

“Sayın Şanlıurfa Valisi  @Abdullah_Erin47 ;Şanlıurfa Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesi başhekim yardımcısı adını da yazdılar, Yüzlerce mesaj aldım özellikle bayan sağlıkçılardan  Bu adam bayan sağlık çalışanlarını taciz ediyormuş  Lütfen inceleyin  Teşekkürler” 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2021, 15:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet böke
Ahmet böke - 2 yıl Önce

Bu baş hekim yardımcısı için daha önce de baya şikayet oldu bildiğim kadarıyla hatta hastanede 2-3 kızla adı çıktı. Şu an kendisi ek binada görev yapıyor bildiğim kadarıyla

SIRADAKİ HABER

banner195