Title of a News Article

Kriz Müdürü aldırdı...

​​Bazı Milletvekillerinin ortak isim üzerinden anlaşmamaları krize neden oldu. Sağlık Bakanı Koca, Vekillerin istediği aday yerine tanıdık ismi Şanlıurfa'ya atadı.Erkuş ise Manisa sağlık müdürü oldu

Kriz Müdürü aldırdı...
banner206

(URFASTAR) Şanlıurfa'da özellikle Pandemi sürecinde başarılı çalışmalara imza atan  İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş'un sözleşmeli görev süresi bugün itibariyle tamamlandı. Müdür Erkuş Manisa İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanırken, Erkuş'un yerine ise Ankara İl Sağlık Müdürü Urfalı  Dr. Mehmet Gülüm atandı. 

Erkuş'un görev süresinin bitimine doğru Sağlık İl Müdürlüğü için Dr. Eyyüp Sabri Şeyhanlıoğlu, TIP Fakültesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçicek ve Dr. İdris Kırhan'ın ismi geçiyordu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önerileri dikkate almadı Ankara İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Gülüm'ü Şanlıurfa'ya atadı.

Atamanın kesinleşmesinden 2 gün önce de AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğü öğrenildi.

öte yandan Sağlık ile ilgili bu sabah bir Twitter atan Fakıbaba, akşam saatlerinde attığı Twitter'i silmesi dikkat çekti.

O GÖRÜNTÜLER AKILLARA GELDİ

Eski Tarım Ve Hayvancılık Bakanlarından Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba, Eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile Şanlıurfa Eski Devlet hastanesinde incelemelerde bulunmuşlardı. Her iki isim de eski hastanelerin hizmete gireceğini ifade etmişlerdi. Üç yıl önce Şanlıurfa'da yapılan bu ziyarette unutuldu. Verilen sözlerin unutulduğunu belirten Şanlıurfalılara göre "Şanlıurfa'da sağlık sorunları gün geçtikçe devam edecek" gibi görünüyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2021, 00:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
s.hartavi
s.hartavi - 3 yıl Önce

güzel bir insan urfa için umarım çok güzel olur

sağlık olsun
sağlık olsun - 3 yıl Önce

Emre erkuş ve yalakaları Urfayı çiftliğe çevirmislerdi. Hastanelerde hizmet yerine kavgalar,huzursuzluklar vardı. İnşAllah yeni gelen müdürle her şey olumlu anlamda değişir.

SIRADAKİ HABER

banner195