Title of a News Article

Medikalciler ayaklandı!

Medikalciler ayaklandı!
banner206

Engelli bireylerin hayata tutunmasında başrol oynayan etkenlerden birisi olan medikal ürün ve cihaz satışı yapan firmalar eylem yapmaya hazırlanıyor. Medikallerde satışı yapılan hasta altı bezlerinin kurye firmalara verilerek satışa sunulması yurt genelindeki tüm medikalcileri ayaklandırdı.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından desteklenen engelli, yatalak ve engelli çocuklara yönelik medikaller tarafından hastalara ulaştırılan hasta altı bezleri medikallerden alınarak, kurye tarzı market zincirlere verildiği ileri sürüldü. 

Yıllardır medikalciler tarafından her türlü zorlu koşullar altında hastalara ulaştırılan hasta altı bezleri, iddiaya göre son dönemlerde artan kurye usulü hizmet veren market zincirlere verildi.

Bunun üzerine sosyal medyada ve iletişim ağlarıyla birbirleriyle irtibata geçen binlerce medikal firması, konuyla ilgili olarak tepkilerini dile getiren paylaşımlar yapmaya başladılar ve önümüzdeki günlerde de Ankara'da seslerini duyurma adına bir eylem gerçekleştirecekleri öğrenildi.

Şanlıurfa'da bu duruma sessiz kalmadı!

Şanlıurfa Topçu Meydanı'nda bulunan Metro Medikal işletmecisi Serkan Yılmaz, hasta altı bezlerinin market zincirlere verilmesine tepki göstererek, 'Yıllar en güzel şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Medikalcilik bir ek işimiz değil, gönül verdiğimiz tek işimizdir. 2 yıldan fazla süren pandemi sürecinde en çok zorlananlar bizlerdir. Çünkü, evlerinden çıkamayan insanların yardımına bizler koştuk. Gelişi güzel bir şekilde medikallerden alınmaya çalışan hasta altı bezleri, bizleri ciddi anlamda sekteye uğratmaktadır. Yetkililerin bu konuyla ilgili olarak derhal geri adım atmalarını istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2022, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195