Title of a News Article

Metrolife Hastanesi'nde başarılı bir operasyona daha imza atıldı

Metrolife Hastanesi'nde başarılı bir operasyona daha imza atıldı
banner206

Şanlıurfa'da, Özel Metrolife Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı ameliyatla kanser hastası 39 yaşındaki Mehmet Emin K. sağlığına kavuştu.

Başarıyla gerçekleştirilen ameliyata ilişkin Özel Metrolife Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Faik Tatlı, “Hastamız bize kanama ve kabızlık şikayetleri ile başvurdu. Kendisi ile hastalığın seyri ve yapılması gerekenler konusunda fikir birliğine vardık. Başarılı bir ameliyatla tümörün tamamı çıkarıldı. Kalın bağırsak (Kolon) kanserinde hastalarımızın erken dönemde bizlere başvurması tedavide en önemli faktörlerden birisidir. 50 yaş üzerinde şikâyeti olmasa bile bireylerin kolon kanseri taramalarını yaptırmaları hayati önem taşımaktadır, ancak geç fark edilse bile hastalıkla mücadele edebileceğimiz yöntemler mevcuttur.” 'dedi. 

Kolon Tümöründen kurtulduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Mehmet Emin K. ise, “7 ay önce hastalığımı öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı. Bu durumu atlatamam sanıyordum. Çok şükür şimdi çok iyiyim. Doktorlarımdan ve emeği geçen Özel Metrolife Hastanesi çalışanlarından Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2022, 08:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet emin kayan
Mehmet emin kayan - 2 yıl Önce

Ameliyatımı bizat yapan faik hocam ve ekibine tesekürlerimi sunarım iyiki varsınız cok şükür iyiyim

SIRADAKİ HABER

banner195