Şanlıurfa'da, Özel Metrolife Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonunda bir hastanın karnından 2 kilograma yakın ağırlıkta bir kitle çıkarıldı. 57 yaşındaki kadın hasta Fatma T.'nin karnından 15-20 cm uzunluğunda ve yaklaşık 2 kg ağırlığında kitle Genel Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Faik Tatlı tarafından başarılı bir şekilde çıkarıldı.

Hasta Fatma T.’nin kızının yaptığı açıklamada hastanın Metrolife Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniğine muayeneye geldiklerini, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Faik Tatlı’nın dikkati ve yönlendirmesi ile yapılan tetkiklerde karın orta kesiminde yaklaşık 20×15 cm boyutlarında bir kitle belirlediklerini söyledi. Hastasının bu kitleden dolayı şiddetli karın ağrısı ile ve daha önce defalarca farklı hastane ve farklı doktorlara gitmesine rağmen ilaç tedavisi ile evlerine yönlendirildiğini, herhangi bir teşhis konulamadığını ve hastanın ağrılardan dolayı yataktan dahi kalkamadığını” ifade etti.

Doç.Dr. Faik Tatlı, “Ameliyat son derece başarılı geçmiştir. Tüm hastane sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi ve gelecek Patoloji sonucuna göre tedavinin planlanacağını sözlerine ekledi.

URFASTAR