Title of a News Article

Şahin, Metrolife Hastanesi'nde başladı

Şahin, Metrolife Hastanesi'nde başladı
banner206

Şanlıurfa'nın en kaliteli özel hastanelerinden birisi olan Metrolife Hastanesi, güçlü kadrosuna yeni bir ismi daha ekledi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Doç. Dr. Levent Şahin, artık Metrolife hastanesi'nde hizmet verecek. Metrolife Hastanesi Genel Direktörü Dr. Cengiz Karakucak, bu transferin hayırlı olmasını diledi. 

Doç. Dr. Levent Şahin Kimdir?

İstanbul Süleymaniye Doğumevi’nde Kadın Hastalıkları Doğum uzmanlık eğitimini bitiren Doç. Dr. Levent Şahin, 2002-2003 yılları arasında 1 yıl sure ile Amerika’da tüp bebek çalışmalarına ve embriyoloji eğitimine katılmıştır. Daha sonra birçok tüp bebek merkezinin kurulumunu yapan Dr. Şahin endoskopik eğitimlerine de devam etmiştir. Hindistan, Amerika, Fransa, Almanya ve Belçika birçok ileri düzey kapalı cerrahi (laparoskopi ve histeroskopi) eğitimlerine Kanada da devam eden Dr. Sahin Ottowa Üniversitesi Kadın Doğum bölümünde çalışmalara katılmış ve aynı üniversitede Epidemiyoloji bölümünde master yapmıştır.

Yurtiçi ve yurtdışı dergilerde yayınlanmış birçok bilimsel makalesi, kitap bölümü yazarlığı ve birçok kitabın çevirisine katkıda bulunmuştur.

Özel Metrolife Hastanesi Genel Direktörü Dr.Mustafa Cengiz Karakucak vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti vermek için yaklaşık 9 senedir tüm gücümüzle çalışıyoruz. Kadın Doğum kadromuz çok güçlüydü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Doç. Dr. Levent Şahin'in de aramıza katılmasından dolayı son derece mutluyuz. İlimize, hastanemize, bizlerden hizmet alan tüm hastalarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195