Title of a News Article

Sevilen doktorun tayini çokta uzağa çıkmadı!

Sevilen doktorun tayini çokta uzağa çıkmadı!
banner206

Şanlıurfa'da, Suruç ilçesi Devlet Hastanesi'nde 10 yıldır görev yapan Dahiliye Uzmanı Dr. Yener Yıldız'ın tayini merkezdeki devlet hastanesine çıktı.

10 yıldan beridir Suruç Devlet Hastanesi'nde çeşitli kademelerde görev yapan İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Dr. Yener Yıldız, ilçe halkının sevdiği ve benimsediği bir isimdi. Sağlık Bakanlığı tarafından tayini çıkan doktor Yıldız, Şanlıurfa merkezde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tayini çıktığı öğrenildi.

AKTAŞ BAŞARI BELGESİ VERDİ

İlçede veda ziyaretleri gerçekleştiren doktor Yener Yıldız, Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkanı vekili Kenan Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret kapsamında Kaymakam Aktaş'a doktor Yıldız'ı vermiş olduğu emeklerinden dolayı başarı belgesi takdim vererek teşekkürlerini iletti.

Doktor Yıldız, 10 yıl görev yaptığı Suruç Devlet Hastanesi'nde uzmanlık alanı olduğu iç hastalıklarının yanı sıra başhekim ve başhekim yardımcılığı görevlerinde de bulunduğu kaydedildi.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tayini çıkan doktor Yıldız, bugün buradaki görevine başladığı öğrenildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2023, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195