Title of a News Article

SKB'ye İki ilçe Kabul edildi.

SKB'ye İki ilçe Kabul edildi.
banner206

Sağlıklı Kentler Birliğine Şanlıurfa'dan iki ilçe kabul edildi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 39. Olağan Meclis Toplantısı ve Deprem ve Deprem Sonrası Sağlıklı ve Dirençli Kentler Sempozyumu, Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde Yoncalı’da bir otelde gerçekleştirildi. 

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 39’uncu Olağan Meclis Toplantısı 'Deprem ve deprem sonrası sağlıklı ve dirençli kentler' başlığıyla Kütahya'da toplandı. Kütahya Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın başkanlığında, Gülümser Hatun Termal Tesisleri’nde yapılan toplantıya Birliğe üye belediye başkan ve temsilcileri katıldı.


Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Birecik Belediye başkan yardımcısı Reşat Uzun, Kütahya'da gerçekleşen Sağlıklı Kentler Birliği üyelik toplantısına katılım sağladılar. Sağlıklı Kentler Birliğine Şanlıurfa'dan iki ilçe kabul edildi.

Kütahya'da gerçekleştirilen toplantının Başkanlığını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 39’uncu olağan meclisi, “deprem ve deprem sonrası sağlıklı ve dirençli kentler” çerçevesinde toplanıldı.  Toplantının açılışında konuşan gerçekleştiren Başkan  Aktaş, “Sağlıklı şehrin temelini “dirençli şehirler” oluşturur. Yaşadığımız büyük deprem sonrası bunu daha iyi fark ettik” ifadesini dile getirdi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 39’uncu Olağan Meclis Toplantısı 'Deprem ve deprem sonrası sağlıklı ve dirençli kentler' başlığıyla Kütahya'da toplandı. Kütahya Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen  Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın başkanlığında, Gülümser Hatun Termal Tesisleri’nde yapılan toplantıya Birliğe üye belediye başkan ve temsilcileri katıldı. Şanlıurfadan Viranşehir belediye Başkanı Salih Ekinci ve Birecik Belediye Başkanı Reşat Uzun'da  katılım sağlayanlar arasındaydı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2023, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195