Title of a News Article

Urfalı genç hemşireden alkışlanacak hareket...

Urfalı genç hemşireden alkışlanacak hareket...
banner206

Şanlıurfa'da, hemşirelik görevi yapan soyadı gibi genç Ferit Bugenç, dünyayı kasıp kavuran Covid-19 salgını yoğunluğu arasında birde kitap yazdı. 1 yıldan fazla vaktini alan kitap (Koza) nihayet bitti ve birçok online sitelerinde satışa sunuldu. Bugenç'in, bu kadar yoğunluk arasında çıkardığı kitaptan gelecek olan maddi gelirin de öksüz ve yetim çocuklara harnacağı ise büyük alkış ve takdir topladı.

Ferit Bugenç, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşirelik görevi yapıyor. Kitaplara karşı olan ilgilisi kendisini birde yazar olmaya yöneltti. 29 yaşında olan Ferit Bugenç, günümüzün en zor günlerini yaşadığımız ve insanlık tarihinin en bulaşıcı ve ölümcül hastalığı haline gelen koronavirüs salgının yaşandığı son 2 yıldaki dönemin içerisinde sarf ettiği üstün performans ve gayretin yanı sıra birde mesai dışında fırsat buldukça kitap yazmaya çalıştı.

1 yıla aşkın bir sürede tamamladığı hikaye kitabının ismi 'Koza'. Hem insan hayatını hem de kelebek hayatını anlatan bu kitap tam 175 sayfadan oluşuyor. 

GELİRİ YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA

Dorlion Yayın evi ile anlaşarak bin adet kitap bastıran Hemşire Ferit Bugenç, buradan gelecek olan geliri kendisine değil yetim ve öksüz çocuklara harcayacağını söyledi. Bugenç'in bu anlamlı hareketi sonrası, mesai arkadaşları başta olmak üzere birçok kesimden kendisine maddi manevi destek geldi. 

Koza hikaye kitabı; D&R, Kitapturdu, Trendyol, Hepsiburada, bababil, N11, idefix, Kitapseç, okuoku, insancıl, Amazon Türkiye, Kitantik, bkmkitap ve Emek gibi online sitelerden satışa sunuldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2021, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195