Title of a News Article

Viranşehir'de ekipler vatandaşları aşılıyor

Viranşehir'de ekipler vatandaşları aşılıyor
banner206

Şanlıurfa, Viranşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü Aşı Ekipleri Viranşehir ilçesi ve bağlı Mahalleler, Çarşıları ve pazar esnafını dolaşarak, "Toplumsal Bağışıklığı artırmak" amacıyla ilçe halkının aşılarını yaptılar.

Viranşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Uğur Kutluay, koordinesinde yaklaşık 120 kişiden oluşan 36 ekip Evde yatalak olan yaşlılara, kafelerde, pazar yerlerinde, kahvehanelerde, taziye evlerinde deyim yerindeyse önlerine kim geldiyse aşılarını yaptılar.

Viranşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Uğur Kutluay, yaptığı açıklamasında;

“Her hafta Hizmet Başkanları ile Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM ’ün de katıldığı, Güçlendirilmiş Aşı ekipleri ile Aşı seviyesi az olan kırsal mahallelerimize ve ilçemiz içerisinde esnaf ve rahatsızlığı nedeniyle aşı olmaya gidemeyen, yaşlı hasta vatandaşlarımızın aşılarını yapmak üzere, yaklaşık 120 Kişiden oluşan 36 ekip ile Aşı çalışması yapıyoruz. Sağlık çalışanlarımız Halkı hem aşı konusunda bilgilendiriyor, hem de aşılarını yapıyorlar. Aşılama süreci ve Pandemide gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı Sağlık Çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2021, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195