Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor’un bu akşam Muğlaspor ile oynayacağı kritik play-off yarı final maçı öncesi şehirde kenetlenme devam ediyor. AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Mahmut Kaçar, taraftarlar için 1000 adet bilet desteğinde bulundu.
TFF 2. Ligde en kritik virajlardan birine giren Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, bu akşam saat 20.00’de play-off yarı final ilk maçında kendi evinde Muğlaspor’u konuk edecek. Şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak olan sarı-yeşilli ekibe, Şanlıurfa’nın dört bir yanından destek mesajları ve somut yardımlar gelmeye devam ediyor.
1000 Bilet Taraftarla Buluşuyor
Zorlu randevu öncesi en anlamlı desteklerden biri, AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili ve Türkiye Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kaçar’dan geldi. Kaçar, tribünlerin dolması ve "12. Adam" desteğinin en üst seviyede olması amacıyla taraftarlara dağıtılmak üzere 1.000 adet bilet satın alarak kulübe hediye etti.
Yönetimden Teşekkür Açıklaması
Şanlıurfaspor Kulübü, Mahmut Kaçar’ın bu jestine karşılık bir teşekkür mesajı yayımladı. Yönetimden yapılan açıklamada; bu tür desteklerin takımın motivasyonuna büyük katkı sağladığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
"Şehrimizin her kesiminden gelen bu birlik ve beraberlik ruhu, bizi şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaştırıyor. Değerli vekilimiz Mahmut Kaçar’a, taraftarımıza sağladığı 1.000 adet bilet desteğinden dolayı camiamız adına teşekkür ederiz."*
Maç bu Akşam 20.00'de
Tüm Şanlıurfa halkının davetli olduğu bu dev karşılaşma, bu akşam saat 20.00’de 11 Nisan stadında başlayacak. Mahmut Kaçar tarafından karşılanan biletlerin, belirlenen noktalarda taraftarlara ulaştırılması bekleniyor.
Şehirde oluşan bu pozitif atmosferin, sahadaki sonuca nasıl yansıyacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.
URFASTAR




