Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yağış uyarılarının ardından belediye birimleri olası olumsuzluklara karşı hazırlıklarını sürdürüyor. Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan’ın koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında, yağmur suyu giderleri ve mazgallar temizlenerek su taşkını riskinin azaltılması hedefleniyor.

Viranşehir Belediyesi, beklenen yağışların kent yaşamını olumsuz etkilememesi amacıyla ilçe genelinde tedbir çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, yağmur sularının tahliyesini kolaylaştırmak ve olası su birikintilerinin önüne geçmek için sahada görev yapıyor.

Eş Başkan Serhat Dicle İnan’ın Koordinasyonunda Tedbirler Artırıldı

Belediye Eş Başkanı Serhat Dicle İnan’ın koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, yağmur suyu giderleri ve mazgallarda temizlik gerçekleştiriyor. Su akışını engelleyebilecek birikintiler temizlenirken, yağış sırasında yaşanabilecek olumsuzlukların en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Milletvekili Eyyüpoğlu’ndan Şanlıurfa Çıkarması: Eyyübiye ve Viranşehir’de Vatandaşla İç İçe
Milletvekili Eyyüpoğlu’ndan Şanlıurfa Çıkarması: Eyyübiye ve Viranşehir’de Vatandaşla İç İçe
İçeriği Görüntüle

Belediye Birimleri Olası Olumsuzluklara Karşı Hazır

Yağışlı havalarda yaşanabilecek su baskını ve ulaşım sorunlarına karşı tedbirlerini sürdüren Viranşehir Belediyesi, vatandaşların güvenliğinin korunması ve günlük yaşamın aksamaması için çalışmalarını devam ettiriyor.

Belediye ekiplerinin, ihtiyaç duyulan noktalarda temizlik ve kontrol çalışmalarını sürdürerek yağış sürecine karşı hazırlıklı olması hedefleniyor.