Title of a News Article

Başkan Ekinci'den çat kapı ev ziyaretleri

Başkan Ekinci'den çat kapı ev ziyaretleri
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hafta sonu ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Hane ziyaretlerinde sıcak ilgiyle karşılaşan Başkan Ekinci, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, çocuklarla yakından ilgilendi.
Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da kamuoyunun takdirini toplayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hafta sonunu ev ziyaretlerine ayırdı. İlçenin farklı bölgelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ekinci, aile fertleriyle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Ziyareti memnuniyet oluşturan Başkan Ekinci, çocuklarla da yakından ilgilendi.  


Ailelere Viranşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetleri ve yapacağı projeleri de anlatan Başkan Ekinci, zaman buldukça aileleri ziyaret ettiğini belirterek, belediye ile vatandaşlar arasındaki bağı daha da güçlendireceklerini söyledi.
Başkan Ekinci, vatandaşlarla el ele verip güç birliği yaparak, Viranşehir’i emin adımlarla geleceğe taşıyan bir bilinçle çalışacaklarını belirterek, “İlçemizi daha temiz, yeşil ve yaşanabilir bir kente dönüştürmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu nedenle ailelerimizi yaşadıkları hanelerinde ziyaret ederek, talep ve önerilerini bizzat kendilerinden dinlemek bizim için daha verimli oluyor. Gittiğimiz her evde bizleri sıcak ilgiyle karşılayan değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler de, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2023, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195