Title of a News Article

Başkan Ekinci'den öğrencilere kitap desteği

Başkan Ekinci'den öğrencilere kitap desteği
banner206

Her daim öğrencilerin yanında olan öğrenci dostu Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Kaymakamı Önder Çengel ile birlikte Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Etüt Merkezi’nde sınavlara hazırlanan öğrencilere kaynak kitapları dağıttı.

Yürüttüğü temel belediyeciliğin yanında, sosyal belediyecilik anlamında da vatandaşlara en iyi şekilde hizmet veren Viranşehir Belediyesi, üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilere de desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatları ile çarşı merkezinde bulunan ve 2 yıldır Etüt Merkezi’ne dönüştürülen belediye eski hizmet binası, sınavlara hazırlanan gençlerin uğrak yeri oluyor.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile Etüt Merkezi’nde sınavlara hazırlanan 262 öğrenciye kaynak kitap dağıtımında bulundu. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin de katıldı. Sınıfları tek tek dolaşıp kurs gören öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ekinci ve beraberindekiler, öğrencilerin taleplerini de dinledi. 

Merkezde eğitim alan gençlerle sohbet eden Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, öğrencilere katılacakları sınavlarda başarılar diledi.

Başkan Ekinci de, ülkenin okumuş ve kendisini geliştirmiş gençliğe ihtiyacının olduğunu belirterek, öğrencilere hedeflerini yüksek tutmaları çağrısında bulundu. Öğrencilerin başarılı olabilmesi için Viranşehir Belediyesi olarak her türlü gereken desteği verdiklerini vurgulayan Ekinci, geçtiğimiz yıl Etüt Merkezi’nde kurs alan öğrencilerin büyük çoğunluğunun üniversiteye yerleşmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Etüt Merkezi’nde düzenlenen kurslardan faydalanan gençler de, kendilerine her türlü imkânı sağlayarak, hayallerine kavuşabilmek için çaba gösteren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Başkan Ekinci ve beraberindekileri, kitap dağıtımı programının ardından Etüt Merkezi’nden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195