Title of a News Article

Başkan Ekinci gençlerle sahur yaptı

Başkan Ekinci gençlerle sahur yaptı
banner206

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, geleceğin teminatı gençlerle sahur programında bir araya geldi.

Viranşehir Belediyesi tarafından Viranşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahur programı düzenlendi. Programa Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, protokol üyeleri, gençler, öğrenciler ve kursiyerler katıldı.

Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, gençlerle keyifli sohbet eşliğinde güzel bir sahur geçirdi. Başkan Ekinci, yaptığı açıklamada, “Gönülleri, akılları ve ufku ile geleceğimize yön verecek olan en değerli hazinemiz olan genç kardeşlerimize sahur programımıza katılımlarından ötürü teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun genç kardeşlerim, biz her zaman yanınızdayız” dedi.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel de, geleceğin teminatı gençlerle on bir ayın sultanı Ramazan ayında sahur programında bir araya gelmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Rabbim sağlık ve esenlik içerisinde bizleri bayrama da ulaştırsın” diye ifade etti.

Sahur programına katılan gençler de, sorun ve taleplerini dile getirerek, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195