Title of a News Article

Başkan Ekinci öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Ekinci öğrencilerle bir araya geldi
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) hazırlanan ve BESYO kursu gören öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Gençliğe yönelik yaptığı yatırımlarla takdir toplayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Belediyesi bünyesinde açılan kurslarda eğitim alarak KPSS ve BESYO’ya hazırlanan öğrencilerle buluştu. Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen kahvaltıya Başkan Ekinci ve eşi Sibel Ekinci ile çok sayıda öğrenci katıldı. Yakından ilgilendiği öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Ekinci, belediyecilik anlamında istek ve taleplerini dinledi.

KPSS sınavına hazırlanan geleceğimizin teminatı gençlere moral ve motivasyon vermek için kahvaltı programı düzenlendiğini belirten Başkan Ekinci, “KPSS’ye katılacak arkadaşlarımız ve BESYO’ya hazırlanan arkadaşlarımızla beraber kahvaltı yaptık, bunu  geleneksel olarak her sene yapıyoruz. İnşallah 30 Temmuz’da KPSS’ye girecek arkadaşlarımız muvaffak olur, güzel yerlere atanır. BESYO için de kurs gören 60 genç arkadaşımız var, inşallah bu arkadaşlarımız da sınavları kazanır ve üniversitede eğitim almaya hak kazanırlar. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi ile Viranşehir Belediyesi Etüt Merkezi’nde kurs gören öğrenciler ise, her zaman yanlarında olan ve  zorlu sınav öncesinde kendileriyle bir araya gelerek moral veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Bu arada programın sonunda Başkan Ekinci tarafından yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Viranşehir Belediyesi Tiyatro Ekibinde yer alan Mahsun Turan’a teşekkür plaketi verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195