Title of a News Article

Burası da Viranşehir...

Burası da Viranşehir...
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan ile birlikte, sürücülere "Öncelik hayatın, öncelik yayanın", "Yayalar kırmızı çizgimiz" yazılı broşürler dağıttı. 

Başkan Salih Ekinci, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, ilçenin önemli yaya noktalarında sürücü ve yayaları bilgilendirmek üzere çalışma başlattı. 
Ekipler, sürücülerden görevli kişi veya ışıklı trafik işareti bulunmayan ancak işaretler ve levhalarla belirlenmiş kavşak giriş çıkışları ile yaya veya okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamalarını istedi. 
Başkan Ekinci ve Müdür Aslan, sürücülere yaya ve okul geçitlerinde geçen sürücüleri durarak ilk geçiş hakkını yayalara vermeleri gerektiğini söyledi.

Kampanyaya katılan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir’de yaya öncelikli trafik bilincinin yaygınlaştırılması için "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla başlatılan ‘Yayalar kırmız çizgimizdir’ kampanya ya destek amaçlı katılıp çok sayıda broşür dağıttıklarını söyledi. 

Ekinci; “ Müdür Aslan ve Trafik Büro Amirliği ekipleri ile ilçe merkezinde bulunan ana kavşak ve yaya geçitlerinde sürücü ve yayalara yönelik yapmış olduğumuz bilgilendirici çalışma kapsamında; ışıksız kavşak ve yaya geçitlerinde, yayaların geçiş önceliği hakkında sürücü ve yayalara bilgilendirici el broşürlerini dağıttık” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142