Title of a News Article

Ekinci esnafa geçmiş olsuna gitti

Ekinci esnafa geçmiş olsuna gitti
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, deprem felaketi sonrası hayatın normale döndüğü ilçede esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen iki büyük depremin ardından yaralar sarılmaya başlanırken Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’de ilçedeki vatandaş ve esnafa geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde Kale Mahallesi Gönüllü Sokak ve Ceylanpınar caddesindeki işyerlerini tek tek gezen Başkan Ekinci, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Esnaftan herhangi bir eksikleri veya maddi kayıpları olup olmadığıyla ilgili bilgi alan Başkan Ekinci, deprem sonrası yapılarda gerçekleştirilen hasar tespit çalışmaları ve yapılan yardımlarla ilgili bilgi verdi.

Ülkece ciddi bir felaketi ağır kayıplarla atlattıklarını ifade eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa ve ilçelerinin de depremden etkilendiğini belirterek, yaraların sarılması adına birliktelik içerisinde hareket edildiğini dile getirdi.

Asrın felaketi olarak isimlendirilen iki büyük deprem sonrası maalesef çok fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiğini belirten Başkan Ekinci, “İlk günden itibaren devlet-millet birlikteliğiyle ihtiyaçların giderilmesi adına güzel işlere imza atıldı ve bundan sonra da şüphesiz ki depremde zarar gören vatandaşlarımız yalnız bırakılmayacak.”dedi.

Bizim birlikteliğimiz olduğu sürece her zaman zorlukların üstesinden geliriz ve kimseyi de zorda bırakmayız diyen Başkan Ekinci, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlar ise, ziyaretten ötürü Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195