Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Ekinci'den engelliler günü mesajı Başkan Ekinci'den engelliler günü mesajı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.”  diyen Başkan Ekinci; “Bu özel günün, basın özgürlüğünün önemini bir kez daha hatırlatması ve medya sektöründeki tüm çalışanların emeklerini takdir etmemiz için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. Özgür, tarafsız ve etik değerlere bağlı bir gazetecilik anlayışı, toplumun bilgilendirilmesi ve haber alma özgürlüğünün korunması için büyük önem taşımaktadır. Basın mensuplarımız, toplumun haber alma hakkını sağlayarak, demokrasimizin işleyişinde önemli bir role sahiptirler. Viranşehiri’mizin gelişimi ve ilerlemesi için basın mensuplarımızın çalışmaları büyük bir öneme sahiptir. Basın çalışanlarımız şehrimizin sorunlarına ışık tutarak, kamuoyunu bilgilendirerek, yerel yönetim olarak bizlere yol göstermektedirler. Bu nedenle, basın mensuplarımıza minnettarız ve çalışmalarını takdir ediyoruz. Gazetecilik mesleğinin zorlukları ve riskleri göz önüne alındığında, gazetecilerin hürriyetlerinin ve güvenliğinin sağlanması toplumun da bir sorumluluğudur. Bu anlamda, gazetecilerin haklarının korunması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle, başta Viranşehir’de görev yapan değerli basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı bir kez daha kutluyor, tüm basın emekçilerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. “Dedi.