Title of a News Article

Ekinci mesaiye kırsalda başladı...

Ekinci mesaiye kırsalda başladı...
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, mesaiye sahada yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek başladı.

Başkan Salih Ekinci, sabah erken saatlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Koordineli bir şekilde Karınca, Gözler ve Üçdam Kırsal mahallesi ile BOTAŞ grup yolu ve artı yollarda yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Ekinci’nin yaptığı incelemelerde Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Kırsal alan sorumlusu Salih Basık eşlik etti.

Yapılan üst yapı çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hem merkez, hem de Kırsal mahallelerde Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürüttüklerine vurgu yaparak, Viranşehir’e gece gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Yapılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden Başkan Ekinci, Karınca, Gözler ve Üçdam Kırsal Mahallesi ile BOTAŞ grup yolu ve artı yollarda yapılan asfaltlamanın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi. 

Ekinci, İlçe merkez ve Kırsalda çalışma çıtalarını her geçen gün daha da artırarak devam edeceklerini kaydetti. 

Şimdiye kadar mahallelerinde böyle bir çalışma görmediklerini belirten Gözler Mahalle Muhtarı Münir Atılgan, yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ekinci ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

Karınca Mahalle Muhtarı Sinan Satmaz ise, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi ile mahallelerinde ilk defa böyle bir hizmetle karşılaştıklarına dikkat çekerek, çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Başkan Ekinci’ye teşekkürlerini iletti.

Başkan Ekinci ve beraberindekiler daha sonra yapımı devam eden çalışmaları gezdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195