Title of a News Article

Ekinci, Ramazan bayramını kutladı

Ekinci, Ramazan bayramını kutladı
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı. 

Başkan Ekinci, paylaştığı mesajında, tüm İslam Âlemi’nin ve Viranşehirli hemşerilerinin Ramazan Bayramını tebrik ederek, şu ifadeleri kullandı: 

“On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nı millet olarak manevi iklimine uygun bir şekilde yaşamış olmanın mutluluğu ve huzuru içindeyiz. Her zamankinden çok beraber olmaya ve kucaklaşmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ı birlik ve beraberlik içinde idrak ettik. Sabır Şehri Viranşehir’imizde Ramazan Ayı’nda yaşlı, engelli ve yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza Viranşehir Belediyesi olarak destek olduk. Devletimize emanet edilen yetim yavrularımızla, jandarma ve polis kardeşlerimizle, canlarını vatanımızın bekası için feda eden şehitlerimizin kıymetli aileleri ve vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluştuk, gönüllerini alarak desteğimizi yineledik. Ramazan ayında gerek ilçe merkezinde ve gerekse de kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hasbihal eyledik, istek ve taleplerini dinledik. Bu mübarek Ramazan Ayı’nda da çok şükür ki Rabbimizin izni ile dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı’na eriştik. İnşallah bu bayramda bütün dargınlıkların savaşların bittiği günler olur. Ayrıca İlçemizde bayramlaşma programımızı bayramın ikinci günü saat 10.00’da Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapacağız. Programımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Viranşehirli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, huzur, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195