Title of a News Article

Ekinci, Viranşehir kırsalına çıkarma yaptı

Ekinci, Viranşehir kırsalına çıkarma yaptı
banner206

Belediye işlerinden fırsat buldukça sahada olan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kırsal mahalle yollarına yönelik sürdürülen üst yapı çalışmalarını inceledi.
 

İlçe merkez ve kırsal alanda hizmet atağını sürdüren Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Düzik kırsal mahallesinde stabilize yol yapım çalışması başlattı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, birim yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Ekinci, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hem merkezde hem de kırsalda sürdürdüğü yol yapım çalışmalarıyla Viranşehir’i kışa hazırladığını söyledi.
 

Vatandaşların ilettiği talepleri bir bir karşılamaya devam ettiklerini dile getiren Başkan Ekinci;“Gerek merkez gerekse kırsal mahallelerimizde üst yapı çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Şu anda Kadıköy’ün düzik mezrasındayız. Bu bölgemizde yol sıkıntısı vardı. 30-40 yıldır bu mezramıza hizmet gelmemiş. Gerek muhtarımız gerekse köy sakinleri bize bu sıkıntıları ifade ettiler. Bizlerde ekiplerimizi buraya yönlendirdik. İnşallah kısa bir süre içerisinde yolu bitirip mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Yapımına başladığımız yolun şimdiden mahallemiz sakinlerine hayırlı olmasını dilerim” dedi.
 

‘30 YILDIR İLK DEFA HİZMET GÖRÜYORUZ’
 

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden Düzik mahalle sakinleri ise, 30 yıldır ilk defa bir belediye başkanın köylerine geldiğini ve ilk defa böyle bir hizmetle karşılaştıklarını söyledi. Mahalleliler, yapılan hizmetten dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2021, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195