Title of a News Article

Erdoğan'ın zaferini halay çekerek kutladı

Erdoğan'ın zaferini halay çekerek kutladı
banner206

Viranşehir’de, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan´ın kazanmasının ardından AK Parti seçmenleri kutlama yaptı. 

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan´ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Tüm Türkiye’de olduğu gibi Viranşehir’de de AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı önünde toplanan partililer kutlama ve sevinç gösterileri yaptı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Adliyede yapılan oy sayım işlemlerini takip ettikten sonra, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı önünde yapılan kutlama programına katıldı.

Başkan Ekinci, Parti ilçe binası önünde toplanan partililer tarafından ‘Salih Başkan’  sloganları ile karşılandı.

Toplanan yüzlerce partiliye hitap eden Başkan Ekinci, seçim sonuçlarının tüm Türkiye’ye, Şanlıurfa ve Viranşehir’e hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, seçimde görev yapan her parti ferdine ve kademesine teşekkür etti.

Başkan Ekinci, “Bugün hem Cumhurbaşkanımızın bu güzel zaferini hem de Viranşehir’de % 6 artırdığımız oylarımızın zaferini kutluyoruz” dedi.

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise, seçimde zaferle ayrıldıklarından dolayı duyduğu sevinci ve mutluluğu belirterek, Viranşehir halkına teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, davul zurna eşliğinde partililerle halay çekti. Sevinç gösterileri gece geç saatlere kadar devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195