Title of a News Article

Saha çalışanlarına moral kaynağı oldu

Saha çalışanlarına moral kaynağı oldu
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Yenişehir mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 

Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenişehir Mahallesinde alt yapısı biten 17.Caddede başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi, yürütülen çalışmaların son durumu hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı.

Asfalt ekibine kolaylıklar dileyen ve kendi elleriyle tatlı ikram eden Başkan Salih Ekinci, Yenişehir mahallesini daha önce alt yapı şantiyesine, şimdi de üst yapı şantiyesine çevirdiklerini söyledi.
 

‘Her şey Viranşehir’ sloganı ile başlattıkları üst yapı çalışmalarının ilçe genelinde aralıksız devam ettiğini belirten Ekinci;“Vatandaşlarımızın yaşam alanlarını güzelleştirmek, yaşam kalitesini arttırmak, konforlu ve güvenli yollar yapmak gayretiyle ekiplerimizle beraber gece gündüz sahadayız. Alt yapısı biten alanlarda yenilenmiş, çevre düzenlenmesi yapılmış ve estetik görünüme sahip kaliteli yolları Viranşehir’imize kazandırıyoruz” dedi.

Resim

Yapılan alt ve üst yapı çalışmalarının Yenişehir Mahallesine ve tüm Viranşehir halkına hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Ekinci, hedeflerinin Yenişehir mahallesinde üst yapı çalışmalarını en kısa sürede bitirip, mahalleyi yenilenen yeni yüzüyle halkın hizmetine sunmak olduğunu kaydetti.
 

Viranşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını büyük bir memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, Başkan Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2021, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195