Title of a News Article

Şehit Kete Viranşehir'de unutulmadı

Şehit Kete Viranşehir'de unutulmadı
banner206

Şanlıurfa´nın Viranşehir ilçesinde 17 Şubat 2017´deki terör saldırısında lojmandaki yavru kediyi doyurmak için evden çıktığı sırada 11 yaşındayken şehit olan Ahmet Oktay Günak ile şehit bekçi İbrahim Kete, sene-i devriyesinde mezarları başında anıldılar.

Terör örgütü PKK tarafından Yenişehir Mahallesi´ndeki Savcılar Sitesi´ne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının üzerinden 4 yıl geçti.


Bugün Viranşehir ilçe kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Semiz, Haliliye İlçe Kaymakamı Metin Esen Karatepe mahallesinde İbrahim Kete'yi mezarı başında andılar.

Viranşehir ilçe kaymakamı Ömer Dereci:" 2017 yılda PKK terör örgütün iki sivil vatandaşımız katletmesinin yıl dönümü. Bu menfur saldırıyı şehit ailelerimizin yanında bir daha şiddetle kınıyoruz. Mevla´m iki şehit kardeşimiz mekanları cennet eylesin, kalanlara sabır diliyorum. Yine bir kaç gön önce Garan'da yine bu terör örgütün 13 sivil vatandaşımızın katletti. Yine üç askerimiz şehit etti. Bundan dolayı tüm Türkiye´de baş sağlığı dileklerimizi sunuyoruz acı aynı aynı acı mücadelemiz aynı şark odaklarıyla mücadelemiz Devam edecek  ben bu vesileyle tüm şehit kardeşlerimin sadetler Allah kabul etsin Alilerin başı sağ olsun Dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195