Title of a News Article

Sınav öncesi stres attılar

Sınav öncesi stres attılar
banner206

Viranşehir Belediyesi, 18-19 Haziran'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrenciler için moral gecesi düzenledi. 

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşmaları ve keyifli dakikalar geçirmeleri amacıyla konser düzenledi.

Kültür Merkezi Anfi tiyatroda düzenlenen moral gecesine Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve YKS’ye hazırlanan öğrenci ve velileri katıldı. Etkinliğe gelen öğrencilere konser öncesinde şelengo, karpuz ve içecek ikramında bulunuldu. 

Yoğun ilginin olduğu etkinlikte sahne alan Viranşehirli ses sanatçısı Vedat Alçay, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçının söylediği şarkılara eşlik eden öğrenciler, halay çekip doyasıya eğlendi.

Moral gecesinde öğrencilerle yakından ilgilenip, sınav öncesi başarılar dileyen Başkan Ekinci, öğrencilerin halay talebini kırmayarak, öğrencilerle birlikte halay çekti. 

Öğrencilerin ülkenin geleceği olduklarını ifade eden Başkan Ekinci, “Gençler öncelikle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Rabbim Cumartesi ve Pazar günü gireceğiniz sınavda emeklerinizi boşa çıkarmasın. Allah zihin açıklığı versin" ifadelerini kullandı.

Ekinci, Konser sonrası sanatçı Vedat Alçay’a çiçek takdim edip, teşekkür etti.

Sınava girecek öğrenciler, düzenlenen moral gecesi dolayısıyla Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yaklaşık 2 saat süren etkinlik, halk oyunları gösterisinin ardından sona erdi

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195