Title of a News Article

Viranşehir Belediyesi tam ekip sahada...

Viranşehir Belediyesi tam ekip sahada...
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kar yağışından dolayı kapanan yollarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
 

Viranşehir merkez ve Kırsal mahallelerde yağan kar yağışı nedeniyle kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmaları devam ediyor. 
 

Viranşehir Belediyesi ilçe genelinde kar yağışının ulaşım ve günlük hayatta oluşturabileceği olumsuz etkileri en aza indirmek için 2 greyder,1 Loder,8 traktör, 9 lastikli kepçe ve 140 personelle çalışmalarını sürdürüyor. 
 

Başkan Ekinci, hafta sonu İlçe Kaymakamı Önder Çengel, ve ilgili kurumların katılımıyla yapılan acil durum yönetimi merkezi toplantısında yapılan durum değerlendirmesinin ardından sahaya çıkarak, çalışmaları denetledi. 
 

Karacadağ Kırsal mahallelerinde devam eden yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ekinci, birim yetkililerden bilgiler aldı.
 

Tüm ekipler ile 7/24 saat kapanan ve buzlanma meydana gelen noktalarda yol açma ve tuzlama çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Ekinci, “Bir yandan çalışmalar sürerken diğer yandan ekiplerimiz yolda kalan vatandaşlarımızın yardımına koşmaya devam ediyor. Tüm ekiplerimizle kentin her noktasında var gücümüzle, hemşehrilerimizin yardımına koşmaya devam edeceğiz.” Dedi. 
 

Kendi bölge alanlarında olan çalışmaların yüzde yüzünü tamamladıklarının altını çizen Ekinci, Gece, gündüz ve hafta sonu demeden özverili ve gayretli bir şekilde karla mücadele eden ekiplere teşekkür edip, kolaylıklar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195