Temsilcimiz Viranşehir'in grubu belli oldu Temsilcimiz Viranşehir'in grubu belli oldu

Viranşehir Belediyesi, Üst yapı çalışmaları kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin büyük önem verdiği Hürriyet Mahallesi’nin sokakları sil baştan yenilenmeye devam ediyor. 
Altyapı çalışmalarının bitmesi ile birlikte caddeleri sıcak asfaltla buluşan Hürriyet Mahallesi’nde, ara sokaklarda da kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. 

Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2. Etap çalışmaları kapsamında alt yapısı biten 304, 305, 306 ve 307.Sokaklarda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. 

45 derecelik sıcağa rağmen çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, bu sokakları kilitli parke taşı ile döşeyerek daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacak.

Hürriyet Mahallesi’nde sürdürülen 2. Etap kilitli parke döşeme çalışmaları devam ederken, çalışmaların plan ve program doğrultusunda devam ettiği belirtildi.

Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye ve Belediye Meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.