Title of a News Article

Viranşehir kırsalında çalışmalar sürüyor

Viranşehir kırsalında çalışmalar sürüyor
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kırsal mahallelerde başlatılan yapılan stabilize yol yapım çalışmalarını inceledi.

Başkan Ekinci, beraberinde AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Şanlıurfa Belediyesi Kırsal Daire Başkanı Abdülkadir Bozkurt,  Kırsal Hizmet Şube Müdürü Halil Ağaçlı, Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Kırsal alan sorumlusu Mehmet Salih Basık ve Belediye Meclis üyesi Fatih Şenbayram ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyüpnebi-Arısu grup yolunda başlatılan yol stabilize yol yapım çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Yol yapım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Salih Ekinci, grup yolunun önemine vurgu yaparak, çok sayıda mahallenin bu grup yolunu kullandığını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan koordineli çalışmaya dikkat çeken Başkan Ekinci, Vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek adına ilçe merkez ve Kırsal mahalle yollarına yönelik hummalı bir çalışma yürüttüklerinin altını çizdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte alt ve üst yapı sorunu olmayan, modern bir Viranşehir hedefine doğru hızlı adımlarla ilerlediklerini ifade eden Başkan Ekinci, hedeflerinin yol sorunu kalmayana kadar çalışmalara gece gündüz devam etmek olduğunu kaydetti.

Yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Viranşehir Belediyesine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195